Olaplex – en molekyl som förändrar allt.

olaplex_hair_comparisionVarför OLAPLEX?
Färga och bleka ditt hår samtidigt som du lagar det. Låter det intressant är Olaplex något för dig.Olaplex lagar och multiplicerar hårets viktigaste bindningar (svavelbindningar). Olaplex används i färgning, blekning, permanent och som fristående behandling. Du får mer långlivade färgresultat med vitalitet! Använd Olaplex för ett starkt, friskt och glansigt hår.

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent! Olaplex är framtaget av framgångsrika amerikanska kemister och lagar de trasiga bindningarna i ditt hår. Olaplex är fri från aldehyder,silikoner, sulfater, oljor och dea.

Olaplex är pusselbiten som frisörerna saknat i sin färgdjungel. Olaplex slog igenom med dunder och brak i USA och ruskat hela frisörbranschen.   Kändisfrisörer jobbar för fullt med Olaplex och kunderna letar efter frisörsalonger med Olaplex. Citysalongen i Halmstad är din officiella OLAPLEX-salong i Halmstad.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören!För första gången någonsin kan frisörens och kundens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.Otroligt men sant! Testa du med!

Olaplex i färgning/slingor fr.260:-Fristående behandling inkl. tvätt&styling fr.650:-

NO3: På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken.  En hemmabehandling med minst 10 minuters verkningstid, gärna mer, en gång per vecka i nytvättat handdukstorkat hår. Efter behandlingen tvättas produkten ur med schampo och avsluta med återfuktande balsam/inpackning. Precis som övriga Olaplex-produkter så lagar No.3 Hair Perfector disulfidbindningar i håret.Ett tips är att låta Olaplex NO3 sittar 20, 30 min eller gärna över natten.

olaplex_megabanner

 

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"