Americaan Crew hårprodukter

Vi på Citysalongen tycker att American Crew´s produkter är fräscha produkter som täcker upp killar och mäns behov av bra hårprodukter.

American Crew fortsätter att leda sektorn för manliga hygienartiklar. Med ett passionerat engagemang för manliga hygienartiklar är dess syfte att få män till salonger, ge dem en ny betydande erfarenhet och visa dem nya sätt att införa stil i sin vardag. Många närliggande barberare försvann under 80-talet och 90-talet och ersattes av salonger som i första hand riktades till kvinnor. Men tiderna har förändrats, och männen är tillbaka.

American Crew är medvetna om det växande antal män som intresserar sig för sitt utseende och vill se så bra ut som möjligt. Denna trend av män som är medvetna om sin image omfattar alla åldrar och bakgrunder.

Historia:

Stylisten David Raccuglia förutsåg 1994 att män i framtiden skulle bry sig lika mycket om sitt utseende som kvinnor gör. Dock utan att kompromissa med deras maskulinitet. Design och kvalitet skulle möta den moderna mannens behov för att skapa rätt look och image, och med American Crew sattes en helt ny standard inom hårvårdsprodukter till män. American Crew har idag etablerat sig som ett av världens mest populära professionella varumärken för män.

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"