Bruduppsättningar

Ska du gifta dig? Grattis, vad roligt!

Vi på Citysalongen vill träffa dig ca 4 veckor innan bröllopet för en konsultation. Då går vi igenom dina önskemål för håret. Vi tittar på lite bilder och ger dig olika förslag. Vi vill även veta helheten runt ditt bröllop för att allt ska kännas rätt den stora dagen. Ska håret vara uppsatt eller utsläppt kommer du ha krona, tiara eller slöja? Behövs det löshår? Vilken klänning ska du ha? Antal näbbar och tärnor? Vilka blommor har du valt? Vilka smycken ska du ha till? För att ge dig den bästa helhetskänslan vill vi också veta i vilken stil  bröllopet ska gå?

Bröllop planeras lång tid och därför tycker vi att det är viktigt att hela dagen blir lugn och njutbar trots en del nerver.Bröllopsdagen är speciell därför vill vi gärna ha gott om tid på oss.Det ska finnas tid till pauser och mat eller fikastund. Vi startar dagen med att bjuda på kaffe, te eller något kallt att dricka. Under dagen kommer vi också bjuda på ett glas mousserande vin samt något gott till.
Har ni något särskilt önskemål- säg till. Vi finns här för er!

Brudklädsel tar mellan 2-4 timmar + konsultationstid.Vi tar betalt för den tid ni är hos oss inklusive påklädning och matpauser. Ibland är det tajt med tid och vi behövs för att packa ihop, klä på er och fixa det sist innan det bär av.

Näbb/ tärna? Glöm inte att boka tid för dessa. En näbb kanske vill locka håret eller fästa upp ena sidan med ett spänne. Tar oftast 30 min. En tärna som vill styla håret kan ta 1 timme medan en uppsättning kan ta mellan 2-3 timmar.

Tänk på att gärna komma med nytvättat torrt hår. Använd inga styling produkter i håret.  Ta på dig en blus eller tröja som inte behöver tas av över huvudet så hår och make-up inte förstörs. Du och ditt sällskap får gärna byta om hos oss här på frisörsalongen och vi hjälper er gärna med påklädning om det behövs. Detta bestäms under konsultationen.

Uppsättningar – baluppsättning och studentuppsättning

Vi vill gärna träffa dig 2-3 veckor innan dagen för tillställningen för en konsultation. Då går vi igenom vilka önskemål du har för håret. Vi tittar på bilder och kommer med förslag (ta gärna med egna bilder). Vilken klänning ska du ha? Vilka smycken ska du ha? Vilken typ av tillställning du ska på? Uppsatt eller hängande? Ska du ha blommor, flätor eller smycken i uppsättningen? Behövs det löshår?

Det finns alltid högtider och tillställningar som vi vill känna oss extra snygga och bekväma. En uppsättning eller en lättare styling gör att det blir det där lilla extra. Fråga oss gärna! Även kortare hår går att göra mycket fint med.

Uppsättningar tar ca 1-3 timmar medan styling tar ca 45min-1,5 timme därför är det viktigt med en konsultation först.

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"